+86-752-3388466

Gyermekek's Root Canal DT Files

Mi'újra profi gyerekek's gyökércsatorna dt reszelők gyártói és beszállítóiKínában,kiváló minőségű fogászati ​​műszerek biztosítására specializálódott.Szeretettel várjuk a magas vásárlást-évfolyamos gyerekek's gyökércsatorna dt reszelőKínában készült itt a gyárunkból.

Leírás

banner

Gyermekek's gyökércsatorna DT fájlok rotációs reszelők a16mm hosszú fogászati ​​szerszám gyermekek számára.Ezek a forgó reszelők kiváló minőségű importált CM-ből készülnek-Huzal NITI memória ötvözet anyaga,amely kiváló rugalmasságot és törésállóságot kínál,maximális biztonságot és hatékonyságot biztosítva a fogászati ​​kezelések során.

Termékleírás:

product-611-129

Hőben kapható-aktivált arany,hőség-aktivált kék és szuper-rugalmas ezüst.

DT

termék leírás:

DT1

Gyermekfogászati ​​NITI rotációs reszelőink a04kisebb kúpos kialakítás háromszög kereszttel-szakasz méretekben0420#, 0425#és0430#,

amely hatékony vágóerőt tart fenn,lehetővé teszi több dentin megőrzését, miközben elegendő erővel rendelkezik a munka tökéletes elvégzéséhez.

DT2

Ez a kialakítás javítja a műtéti látómezőt és növeli a páciens kényelmét, mivel a reszelő kényelmes és szilárd a fogorvosban's kezeit.

DT3

Kifogástalan kialakítása és minősége mellett,a gyerekek's gyökércsatorna DT fájlok rotary file csak17mm hosszú,így tökéletes választás azoknak a gyerekeknek, akiknek gyökérkezelésre van szükségük.A rövidebb hossz jobb hozzáférést tesz lehetővé a foghoz, és csökkenti a többszöri beavatkozás szükségességét,így minimálisra csökkenti a gyermekek kellemetlenségét.

Csomag:6db/csomag egy vagy vegyes méretben kapható

DT5

BAN BENIDEYA Professzionális fogászati ​​műszergyártó R&D csapat,OEM ODM támogatással,OEM ODM szolgáltatás,OEM ODM üzlet.

Rendelési folyamat:

rendelés-erősítse meg a PI-t(erősítse meg a PI-t) -előleg befizetése-Termelés(Termék) -egyensúly-szállítmány(szállítmány)

Gyors szállítás és időben történő szállítás!

product-700-400

Testreszabott szolgáltatás: támogatjuk a minta testreszabását,logó testreszabása,külső csomagolás testreszabása,minta testreszabása.

Nagykereskedelmi szolgáltatás: kisebb vagy egyenlő300dobozok,időre van szüksége7napok,több mint300dobozok esetén kérjük, lépjen kadbolatba munkatársainkkal egyeztetés céljából.

111

A kötegelt gyártási kapacitás: kevesebb, mint300dobozok átfutási ideje7napok,egy-állítsa le a szolgáltatást,fejlett gyártóberendezésekkel felszerelt
Rendkívül hatékony összeszerelősoros gyártási műveletek,egyedi gyártási folyamat.

BAN BENásárlói vélemények:BAN BENevőszolgálat:BAN BENisszaküldés és csere,Remek érzés,könnyen kezelhető,hatékony és rugalmas.Gyors szállítás és időben történő szállítás.

1

BAN BENállalati profilok:

Huizhou BAN BENideya Technology Co..,Kft.az R-t integráló fogászati ​​műszerek professzionális gyártója és szállítója&D,gyártása és forgalmazása óta2011.A gyárHuizhou városában található,Guangdong,Kína.Közel tíz évnyi csapadék és az ipar növekedése után,cégünk erős R-vel rendelkezik&D és gyártási kapacitás és hatékony észlelési eszközök.Jelenleg,A BAN BENIDEYA az endodonsztikai műszerek teljes skáláját lefedi:K/H/R fájlokat,Spreader/Dugók,Pasztahordozók,Szöges csapok,Gates fúrók/Emberek dörzsárak,Száloszlopos fúrók,Gutta percha/Papír pont,minden NITI Rotary fájlrendszer stb.
A BAN BENIDEYA cég mindig is ragaszkodott a folyamatos innovációs folyamathoz,új technológia fejlesztése,új berendezések bevezetése,és elkötelezett amellett, hogy többet nyújtson a fogászati ​​ágazatnak"jó minőség,biztonságosabb és hatékonyabb"Termékek.Elsővé válni-osztályú nemzeti márka a küldetésünk!
A BAN BENIDEYA endo termékeket aKínai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság regisztrálta,és megkapta azISO-t13485,EZ0197és FDA tanúsítványok a TUBAN BEN-tól.
Saját márkánk van”BAN BENIDEYA”、”BAN BENDEYA”,OEM-et is biztosítanak/OBM szolgáltatás!Alig várom a győzelem megállapítását-nyerjen együttműködést több fogászati ​​forgalmazóval és fogorvossal a világ minden tájáról!

product-1195-490

Kiállítások: (IDS/hanem fogászati/AEEDC/IDEX/Előrepörgetés/Dentech.stb)

product-1-1

Az igazolásaink:

product-1379-418

Tengerentúli értékesítési hálózat:

Videya sales network (1)

Termékek ajánlása:

product-1600-900

 

Miért válasszon minket?

Bizonyítvány:EZ/ISO13485/FDA;

Kiváló minőségű termékek:Professzionális fogászati ​​gyártó vezető technológiával;

Minőség ellenőrzés:Professzionális minőségellenőrző személyzettel rendelkezik;

Gyors kiszállítás:Háztól házig expressz szállítás;

Értékesítés utáni szolgáltatás:Szolgáltatás az elejétől a végéig,gyors reagálás belül24órák.

GYIK:

FAQ

Minták:Lépjen kadbolatba velünk, hogy megkezdje termékének tesztelését, mielőtt üzleti tervet készítene.

Hot Tags:gyermekek's gyökércsatorna dt fájlokat,Kína,szállítók,gyártók,gyár,Kínában készült,HőaktiválásKék NITI Rotary Files,Szöges melltartók fogantyú nélkül,Rozsdamentes acélK reszelő90 140

Lépjen kadbolatba a szállítóval